Over Beiser

  Beiser Environnement : qui sommes-nous ?

   

  Al meer dan 30 jaar ten dienste van de landbouwsector!

  Beiser Environnement werd in 1976 opgericht door Bernard en Annie Cogniel en is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van landbouwgereedschap. De zetel van het bedrijf bevindt zich in Bouxwiller (67), op 30 minuten van Straatsburg. Europees marktleider in de verkoop van landbouwgereedschap per telefoon, met 85 werknemers waarvan 12 bestuurders. Het bedrijf is actief in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, België en Polen, waar een filiaal werd opgericht.

  Beiser Environnement is gespecialiseerd in de levering van uitrustingen voor alle soorten landbouwbedrijven en is dankzij een uitgekiende en doelgerichte strategie uitgegroeid tot Europese marktleider. De vennootschap kende in 2005 een omzet van 20 M € (305.000 € in 1976). De nabijheid tot de klant is in al die jaren steeds centraal blijven staan. Het succes van Beiser Environnement is gebaseerd op diversificatie, innovatie en aandachtig luisteren naar de klanten. Het voertuigenpark van Beiser Environnement levert tegenwoordig aan 400 klanten per week en legt gemiddeld 1,5 miljoen kilometer per jaar af.

  1976-2006: 30 jaar vol uitdagingen!

  2006 is voor Beiser Environnement een uitzonderlijk jaar: het viert dan zijn 30e verjaardag. In drie decennia is het bedrijf uitgegroeid tot onbetwiste marktleider in de telefonische verkoop van landbouwgereedschap.

  Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen dat ze elke dag opnieuw in ons stellen als professionals in de landbouw, autoriteiten en MKB's/KMI's; wij blijven ons inzetten voor de waarden die voor ons fundamenteel zijn: de nabijheid en het dynamisme van onze teams, ons innovatieve aanbod, beschikbaarheid van de producten en gedrevenheid van een familiebedrijf.

  Belangrijke innovaties

  De verkoop van landbouwgereedschap is in 30 jaar sterk geëvolueerd, met belangrijke innovaties als:

  • 1985: introductie van nieuwe generaties van troggen
  • 1987: introductie van gamma's van tanks voor de opslag van vloeibare meststof, stookolie en water
  • 1990: introductie van het concept van rechtstreekse verkoop per telefoon, een onmiddellijk succes
  • 2001: introductie van het gamma van fytosanitaire opslag om te voldoen aan de normen
  • 2005: introductie van complete oplossingen voor landbouw en industrie: stikstof- en stookoliestations
  • 2007: meer dan 2000 m2 op de vakbeurs SIMA 2007 om het volledige gamma van Beiser voor te stellen
  • 2010: introductie van Beiser-tanks uit polyethyleen met hoge dichtheid 

  Succes

   ##CONTENT##

  Fout

   ##CONTENT##

  Opmerking

   ##CONTENT##